vrijdag 15 mei 2015

Andere hobby

Naast het naaimachine, staat hier nog een machine te blinken. De silhouette cameo neemt een heel deel van de creatieve vrije tijd in. Met een dochter in huis en de vele baby'tjes die in onze omgeving geboren worden, een must have! De cameo staar hier al dik 1,5 jaar te blinken, dus de creaties zijn talrijk. Toch hebben ze nooit de blog gehaald, tijd om daar verandering in de brengen. En welk moment is beter dan een huwelijk?

Onze speelse, ik-wil-overal-bij-zijn 2 jarige ging mee naar de huwelijksviering, en dat met een (door mama) zelfgemaakt cadeau! Top dus.
Sinds ons eigen huwelijk geef ik geen bloemetjes meer aan het koppel, een overdaad aan bloemen (lees ons huis, het huis van de ouders en het huis van de schoonouders vol bloemen) deed me dat beslissen.
Dus geen bloemen en iets dat niet breekbaar is (wat dus door een 2-jarige veilig en wel afgegeven kan worden ;-) ) Dat werden dus gepersonaliseerde gastendoekjes. Hopelijk is het koppel er blij mee! Onze meid had er haar plezier al van.


De gepersonaliseerde gastendoekjes. 


" Laat de handdoekjes maar eens zien aan mama" 



Inpakken en... 



Naar de huwelijksviering! 

En wat zag het koppel er mooi uit! Stralend van geluk! Proficiat Stephanie en Bram! 



1 opmerking: