maandag 22 april 2013

De trotse Krea(t)uren

Zet enkele vriendinnen, kennissen en gewoon mensen met dezelfde interesse bij elkaar, en je krijgt een geweldig creatief groepje, de Krea(t)uurkes. Een gezellig groepje van gelijkgestemde zielen die samenkomen bij de koffie en thee om creatief bezig te zijn en te tetteren.

Wanneer het kan en zoveel het kan, zetten we een lokaaltje in Merksplas open voor alle Krea(t)uurkes die veel goesting hebben om iets creatief te komen doen. Er wordt voornamelijk genaaid, maar evengoed geknutseld, gepareld, gehaakt, ... .

En zoals dat gaat in deze digitale wereld, zijn wij ook ijdel en trots genoeg om onze Krea(t)uurkes te showen. Er worden namelijk zoveel leuke dingen gemaakt dat we ze niet allemaal voor onszelf kunnen houden.

Dus daarom een eigen blog voor de Krea(t)uurkes om te delen, te prikkelen, te inspireren en nog meer van dat.

En met dit bericht is de start gemaakt. Ik nodig alle Krea(t)uurkes uit om hun ding te showen.

Wil je meer weten over de Krea(t)uren?, plaats dan een reactie of kijk even bij Contact.

4 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat super gedaan Peet!
    Ja, de Krea(t)uurkes moeten de wereld in en bij deze is de start gemaakt.
    We zijn volop op ontdekkingstocht in het hoe en wat van de Blog, maar met onze Krea(t)uurkes kunnen we al goed onze plan trekken.
    Zodra er foto's online komen, zullen jullie het wel zien.
    Krea(t)ieve groetjes
    KreA Nessie
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, ik ben van Rijkevorsel en super geinteresseerd in jullie naaiclubje, is het mogelijk om wat info door te mailen of zo? Contactgegevens vind je op mijn blog, kwestie van spam te vermijden...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. in Rijkevorsel komt binnenkort een haak- en breiclubje. bij voldoende interesse vanaf september waarschijnlijk ook een naaiclubje...

      Verwijderen
  3. Goed gedaan, Krea-Peet! Heb zonet een kleedje gemaakt uit gordijnstof met voering... 't Is niet gemaakt 'volgens het boekske', maar ineen 'gekreatuurd'.
    Hopelijk past het bij Aline en kan ik gauw een foto showen...

    BeantwoordenVerwijderen